c-page

Het verwijderen van vetkussentjes.

Het evenwicht tussen de productie en de verwijdering van vet wordt behouden door een natuurlijk proces dat wordt uitgevoerd door cellen die adipocyten worden genoemd. Zelfs met een perfect gezonde levensstijl daalt de activiteit van deze cellen na verloop van tijd, wat leidt tot een snellere vetopslag en een compressie van de bloed- en lymfevaten.

DE ENDERMOLOGIE OPLOSSING

Afslanken gaat vaak ten koste van uw mooie rondingen! U verliest meestal geen gewicht op de plaatsen waar u dat wil. De endermologie®-techniek gaat doelgericht op zoek naar de zones die dit het meeste nodig hebben (armen, rug, buik, taille, billen, dijen enz.), om deze vervolgens slanker te maken. Door de afslankingscellen (adipocyten) te stimuleren, wordt de natuurlijke vrijgave van vet geactiveerd (+70%*), waardoor zelfs de vetten, die het meest bestand zijn tegen fysieke training en diëten, worden weggewerkt. Tegelijkertijd helpt de mechanische actie van de LPG-behandelingskop om de circulatoire uitwisselingen opnieuw te activeren.

Cellulitis verminderen

Cellulite, waar 90% van de vrouwen (zelfs de slankste en meest atletische) last van heeft, is het resultaat van vetopslag in de adipocyten (vetcellen) en de vasthouding van water in het lichaam. Als de adipocyten groeien trekt het bindweefsel waarin ze zich bevinden (septa) aan het huidoppervlak waardoor het wordt vervormd. Tegelijkertijd wordt de circulatie geblokkeerd en hopen de toxines zich op. Dat is wanneer er cellulite verschijnt en de onvermijdelijke sinaasappelhuid wordt gecreëerd.

WAT ZIJN DE VERSCHILLENDE TYPES CELLULITE?

WATERIGE CELLULITE

Dit type wordt veroorzaakt door watervasthouding door een slechte bloedsomloop en lymfecirculatie. Het is belangrijk om de toxines te draineren en de circulatoire uitwisselingen opnieuw te activeren.

VETCELLULITE

Dit type cellulite wordt vaak geassocieerd met overgewicht. De natuurlijke vetvrijgave moet worden gestimuleerd.

FIBREUZE CELLULITE

Fibreuze cellulite is moeilijker te bestrijden omdat het al lang aanwezig is, compact en vaak pijnlijk is. Het weefsel moet eerst worden verzacht alvorens fibreuze cellulite kan worden verwijderd.

DE ENDERMOLOGIE OPLOSSING

Tijdens de sessie, stimuleert de endermologie®-techniek de huid en het vetweefsel om ze te verzachten en minder vezelachtig te maken.

Tegelijkertijd helpt deze stimulatie om vet vrij te geven en de bloedsomloop en lymfecirculatie te activeren.

Huid verstevigen

Vanwege gewichtsschommelingen, zwangerschap, het verloop van tijd en andere factoren, verliest de huid geleidelijk aan haar veerkracht en soepelheid.

Hoewel deze huidverslapping zich voordoet op het volledige lichaam, zijn sommige zones hier gevoeliger voor: binnenkant van de dijen, buik, armen enz.

DE ENDERMOLOGIE OPLOSSING

De gemotoriseerde rollers van de LPG-behandelingskop stimuleren de huid om de cellen, die verantwoordelijk zijn voor de huidverjonging, de fibroblasten, te activeren. Eenmaal geactiveerd beginnen deze cellen het collageen (+240%*) en elastine opnieuw te synthetiseren – natuurlijke en essentiële substanties voor een stevige huid.

Het lichaam opnieuw vorm geven

De lichaamsvolumes zijn vaak asymmetrisch en rondingen zijn vaak zonder vorm en harmonie. De zones die het meest worden getroffen zijn doorgaans de taille, de buik, de dijen en vooral de billen. Als u regelmatig uw benen kruist als u zit, vervormt u de vorm van uw billen waardoor ze vlakker en asymmetrisch worden.

DE ENDERMOLOGIE OPLOSSING

Dankzij een reeks specifieke bewegingen, herbouwt en herpositioneert de endermologie®-techniek bepaalde lichaamsholten (vooral de gluteale plooi) om uw rondingen opnieuw een natuurlijke harmonie te geven.

Benen verlichten

Symptomen zoals zware en pijnlijke benen of gezwollen voeten en enkels zijn het resultaat van een slechte bloedsomloop en lymfecirculatie. Toxines hopen zich op in het organisme, wat dergelijke volumeschommelingen over het verloop van een dag of de hele cyclus van een vrouw verklaart. Welke zijn de factoren? Langdurig rechtstaan of zitten, een natrium-rijk dieet, te strakke kleding of hoge temperaturen kunnen de goede werking van de bloedsomloop verstoren.

DE ENDERMOLOGIE OPLOSSING

Dankzij de verschillende instellingen van de LPG-behandelingskop, helpt de endermologie®-techniek om de eliminatiefuncties van het lichaam te activeren en de bloedsomloop te stimuleren (x3*) en tegelijkertijd ook de symptomen van watervasthouding te verlichten.

Heb je last van 1 van die symptomen maak dan gratis een afspraak voor een intake gesprek.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Start typing and press Enter to search

Nieuwsbrief inschrijving

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

nb-iduna-icon-2