PERMANENTE MAKE–UP

Welke vrouw droomt er niet van om elke ochtend keurig opgemaakt uit bed te stappen? Sinds een tijdje kan het, dankzij permanente make-up.

Bij permanente make-up wordt met een ultrafijn, steriel wegwerpnaaldje in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentvloeistof aangebracht, zoals bij een tatoeage. Zo kan bv de lipomtrek gecorrigeerd worden, de oogcontouren benadrukt of de wenkbrauwen perfect bijgetekend. Het resultaat is een natuurlijk ogende make-up die twee tot vijf jaar zichtbaar blijft.

Door bepaalde punten in het gelaat op een perfecte manier te accentueren, wordt er een verbetering van het natuurlijk uiterlijk bekomen. Er kan probleemloos make-up aangebracht worden over de permanente make-up, bv bij een avondmaquillage.

Het grote verschil met tatoeage is dat permanente make-up niet echt definitief is. De pigmentstof gaat niet dieper dan de bovenste huidlaag en ‘slijt’ er door het natuurlijk celvernieuwingsproces gewoon weer af. Maar intussen kan je er wel mee douchen, zwemmen, … kortom op elk moment van de dag zie je er onberispelijk uit.

Voor mensen met weinig tijd is het natuurlijk erg gemakkelijk dat ze zich niet elke ochtend hoeven op te maken. Maar ook wie gevoelig of allergisch is voor make-up producten heeft veel baat bij permanente make-up.

Dankzij de aanbreng van een verdovende crème is deze behandeling bovendien zo goed als pijnloos.

Na de behandeling wordt er ook een verzorgende crème aangebracht die nog een 5-tal dagen na de behandeling gebruikt dient te worden. Tevens wordt er een 2e afspraak vastgelegd voor een gratis nabehandeling in het geval dat sommige punten dienen bijgewerkt te worden.

ONZE NIEUWE MAKE–UP LIJN

accentueert de voordelen van elke vrouw en corrigeert kleine fouten met exclusieve texturen en veelzijdige nuances. Het benadrukt en reflecteert de nuances van u persoonlijkheid , helemaal zoals het u bevalt.

Omdat de schoonheid van een vrouw begint op het moment waarop zij begint zichzelf te zijn.

Elke dag.

individuele workshop make-up ->prijs 60 euro.

Ook kan je bij ons terecht:

Een dag make – up -> 35 euro

Een avond make – up -> 45 euro

Een bruids make – up -> 45 euro

Nieuwsgierig? Boek dan een individuele workshop make – up.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Start typing and press Enter to search

Nieuwsbrief inschrijving

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

nb-iduna-icon-2